Festdag och valborgsfirande på Igelboda

På Igelboda skola & förskola har vi firat Valborg och haft traditionell festdag. De barn som går på förskolans ”sommarklubb” deltog också i festligheterna. Vi fick se en härlig föreställning i Tippenhallen då festdagssamordnarna hade bokat in Cirkus Cirkör som uppträdde till stort jubel.

IMG_0645

 

Vi fick se fantastiska konster och ett stort mått av humor av 3 professionella cirkusartister. Barnen fick chansen att prata med artisterna och ställa frågor efter föreställningen.

IMG_0629

Årskurs 6 sjöng på ett härligt vis in våren till hissandet av den svenska flaggan. Under resten av dagen så hade skolgården även förvandlats till en aktivitetspark med olika stationer där barnen kunde gå runt och delta i en femkamp.

Vi önskar er en härlig Valborgshelg

Personalen på Igelboda skola & förskola