Igelbodas elever visar miljöarbete på Stadshuset

Denna vecka deltog fyra elever från Igelboda skola tillsammans med sin lärare Sofia Liljegren för att berätta om hur de arbetar med Peak och hållbar utveckling på sin skola. Peak-samordnare  berättade om Peak-arbetets bakgrund, Peak i kommunens skolor samt våra gemensamma aktiviteter. miljösofia315 trevliga och positiva tjänstemän i miljönätverket lyssnade och ställde intressanta frågor. Vi ser fram emot att fortsätta samarbeta kring energi och hållbar utveckling.

miljösofia

Eleverna tillsammans med Anna Green (biträdande miljöchef på Nacka kommun)

Vi fick möjlighet att berätta och visa film samt radioprogram om vårt miljöarbete på Igelboda skola. Alla var mycket imponerade över hur duktiga eleverna är, inte minst inom IT-teknik!

Nedan kan ni se filmen som handlar om det projektarbete klass 5C genomförde under förra läsåret.

Vill du följa IGELBODANYTT?

Hej!

Du har möjlighet att följa vår blogg . Då får du uppdateringar i din mail när vi gör nyhetsinlägg i huvudbloggen IGELBODANYTT.

För att följa bloggen fyller du i din mailadress längst ner till höger på startsidan och klickar sedan på ”Följ Igelbodanytt”. Du kommer då att få ett mail från WordPress till din din mailadress. Genom att bekräfta detta följer du vår blogg.

Om du surfar in till bloggen via mobilen kan det hända att du måste klicka på ”view full version” knappen längst ner i bloggen för att se allt innehåll.

Om du inte längre vill följa vår blogg kan du klicka på ”följer/sluta följa” uppe till vänster på startsidan i bloggen.

Vi hoppas att ni blir många som väljer att följa bloggen och får fortlöpande information om vad som händer på Igelboda skola & förskola.

Välkomna att följa oss!